Според Кристиан Вигенин има риск партиите да се изпокарат около втория

...
Според Кристиан Вигенин има риск партиите да се изпокарат около втория
Коментари Харесай

Вигенин видя риск за третия мандат

Според Кристиан Вигенин  има риск партиите да се изпокарат към втория мандат и да са затворят всички шансове за третия . Но е допустимо също по този начин и противоположното – напъните да допринесат за реализирането на третия мандат.

„ Не мога да си показва, в случай че не се договорим по избрана стратегия, по какъв начин ще действа едно държавно управление на малцинството. Поздравявам „ Продължаваме промяната “ за напъните, само че не виждам късмет за държавно управление с втория мандат. Приемането на декларация с цели, също не е особена оригиналност, Българска социалистическа партия имаше цяла управническа стратегия, когато при предходния парламент получи третия мандат. Не съм оптимист, че с втория мандат ще има резултат “, коментира зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание пред bTV.
-->
Вигенин съобщи още, че законопроектът за ратификацията на съглашението с Украйна е противоконституционно и са поискали несъгласие от президента.

" Не сме директно въвлечени във войната, само че ще бъдем - предоставяме помощ от оръжия на Украйна и ставаме част от спора ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.

Според него малко по малко би трябвало да осигурим положително обучение за всяко дете. И в дребните общини, и в дребните обитаеми места качеството на живот в една европейска страна би трябвало да е съизмеримо с това в огромните центрове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР